Am primit un #elan cu defect! Ce fac?!

Salutare #elani,

Azi raspundem intrebarii din titlu si vrem sa fim foarte transparenti!

Raspunsul scurt.

Ne scrieti la contact@elanX.ro, eventual ne trimiteti o poza, ne explicati care este problema si veti primi garantat 100% un alt produs.

Raspunsul mai nuantat.

Vrem sa va spunem inca de la inceput ca absolut toate produsele noastre, dupa ce le realizam, le inspectam, le curatam, le lustruim iar apoi le impachetam si le trimitem catre voi. Nu negam ca pot aparea greseli in acest proces, insa de cele mai multe ori, "defectele" revendicate nu vin din procesul de realizare al produsului ci din materia prima, si anume pielea naturala. Dupa cum ati citit intr-un blogpost trecut, folosim diverse tipuri de piele, unele mai lucioase, altele mai "netede", unele prind patina in timp, altele nu, unele mai groase, altele mai subtiri. Insa frumusetea pieii naturale care nu este ultra pocesata sta in detalii, iar imperfectiunea unei bucati de piele, face exact ca produsul realizat din acea bucata sa fie unic. Produsele realizate manual nu au menirea sa arate perfect ci au menirea sa fie originale, trainice si sa iasa in evidenta, exact prin acele imprefectiuni.

In poza de mai sus am atasat un portofel realizat acum cel putin 3 ani dintr-o bucata de piele foarte diferita de cea pe care o vedeti in magazine de ex. Nu e de o calitate inferioara, nu e un rebut, e pur si simplu unicat. Nu am mai putut realiza unul identic pentru ca nu am mai gasit o bucata de piele sa arate identic. 

Tu ce-ai fi facut daca ai fi primit acest portofel?

Suntem curiosi ce parere aveti de produsele cu mici imprefectiuni.

 

Numai bine,

#echipa ELAN

Postare mai veche
Postare mai nouă

Produse recomandate

Închide (esc)

🦌 = ❤️

Hai sa vezi cel mai nou portofel #elan ⬇️

comanda acum

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Căutare

Cos

Coșul dvs. este momentan gol.
Cumpără acum